Δεν ειχα δει το νημα κι ανοιξα καινούργιο περι μαγειρικής
Μπορει να σβηστεί η ενωθεί με αυτό. Σας το λεω..τα κριτσινια ελιάς ειναι τέλεια που εχω βάλει εκεί. Θα χαθουν
Και τα μανιτάρια φούρνου
Πατατοπιτα
Αν μπορούμε με σπιτικό φύλλο καλως.
Κανουμε εναλλακτικα με φυλλο κρουστας ρολακια και τα γεμίζουμε με το μίγμα πατάτας
Κρεμμύδι
Βρασμένες πατάτες
Πιπερι
Αλάτι
Λάδι
Ζεσταινουμε το λάδι και ριχνουμε τριμμένο κρεμμύδι και βάζουμε σε κομματια τις πατάτες και τις λιωνουμε να μην εχουν κομματάκια καθως ανακατεύουμε με ενα πιρούνι. Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και γεμιζουμε τα κομμενα φυλλα κρουστας και τυλιγουμε σε ρολακια
Αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε ώσπου να ροδίσουν
Προεραιτικα μπορούμε να βάλουμε στο μειγμα πατατας δυοσμο ψιλοκκομενο η αποξηραμενο η βάζουμε ψιλοκομμένο πράσο
Το εχω κάνει με πρασο κι ηταν τέλειο καθως και σκέτο το μειγμα μας ειναι νοστιμο απλα χρειάζεται μπολικο κρεμμυδι και καλα βρασμενη πατάτα