Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα (Άνοιξη 2015)
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Συνάντηση στη Βόρεια Ελλάδα (Άνοιξη 2015)
Κι εγώ εδώ τι κάνω καλέ; «Μπρίκια» κολλάω; (αστειεύομαι φυσικά).
Κι αν δεν έχεις Skype Φωτεινή μου, εύκολα και κυρίως ανέξοδα μπορείς να αποκτήσεις.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις (αν δεν έχεις ήδη) ένα λογαριασμό της Microsoft μπαίνοντας στο http://www.outlook.com και αυτομάτως θα έχεις και λογαριασμό στο Skype. Εάν χρησιμοποιείς παλαιότερο λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σου (π.χ. Windows XP) τότε θα πρέπει να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις. Εάν έχεις είτε Windows 7 είτε Windows 8 τότε το Skype βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Τα μαθήματα μέσω Skype είναι αρκετά διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια και εγώ κάνω ένα τέτοιο σε έναν φοιτητή που βρίσκεται στην Αγγλία!
Κι αν δεν έχεις Skype Φωτεινή μου, εύκολα και κυρίως ανέξοδα μπορείς να αποκτήσεις.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις (αν δεν έχεις ήδη) ένα λογαριασμό της Microsoft μπαίνοντας στο http://www.outlook.com και αυτομάτως θα έχεις και λογαριασμό στο Skype. Εάν χρησιμοποιείς παλαιότερο λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σου (π.χ. Windows XP) τότε θα πρέπει να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις. Εάν έχεις είτε Windows 7 είτε Windows 8 τότε το Skype βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Τα μαθήματα μέσω Skype είναι αρκετά διαδεδομένα τα τελευταία χρόνια και εγώ κάνω ένα τέτοιο σε έναν φοιτητή που βρίσκεται στην Αγγλία!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Καλα και πως κανετε τα μαθηματα αληθεια??εχω μηνει στα παλια τα χρονια εγω/Η πληρωμη???
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- nickzark
- 12
καλα ναι.για πιο αμεσα.αν καποιος δεν εχει???καλα θα μου πειτε σε μια κουταλια νερο πνιγομαι τωρα αλλα εχω μηνει στα παλια εγω λιγο 

«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Εεε όχι και λίγο Νίκο.
Στην εποχή του λίθου βρίσκεσαι ακόμη !

- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Και εγώ επίσης.Πέτρος έγραψε:Εεε όχι και λίγο Νίκο.

Νίκο μου, καλωσόρισες στο κλαμπ!

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- nickzark
- 12
ΦΩΤΕΙΝΗ έγραψε:Και εγώ επίσης.Πέτρος έγραψε:Εεε όχι και λίγο Νίκο.
Στην εποχή του λίθου βρίσκεσαι ακόμη !Με την τεχνολογία και με τον υπολογιστή μου έχω μία σχέση αγάπης και μίσους. Τα περισσότερα πράγματα τα έμαθα πειραματιζόμενη. Οπότε καταλαβαίνω τον Νίκο απόλυτα!!!!
![]()
Νίκο μου, καλωσόρισες στο κλαμπ!![]()

- Κωνσταντίνα
- 12
- Φωτεινή
- 11
- Έλαβε ευχαριστία: 3 φορές
Καλή μου Ντίνα συντοπίτισσα! Ο κόσμος, λένε, είναι πολύ μικρός!!! Θα γελάσω πολύ, εαν όταν σε αντικρύσω στη συνάντησή μας που θα γίνει - πρώτα ο Θεός - διαπιστώσω πως σε ξέρω ήδη! Η ζωή ούτως ή άλλως είναι γεμάτη εκπλήξεις...Ntina έγραψε:Μαζευτήκαμε αρκετοί βλέπω στη Βόρεια Ελλάδα.Θεού θέλοντος ευελπιστώ να είμαι κι εγώ στη συνάντηση, αν και με τη Φωτεινή μπορεί ήδη να έχουμε συναντηθεί χωρίς να το ξέρουμε μιας και κυκλοφορούμε σε κοινά μέρη.

Μη φοβάσαι, μόνο πίστευε.
Μάρκος ε' 36
Μάρκος ε' 36
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
Όσον αφορά το θέμα της συνάντησης, αφού Φωτεινή δεν μπορείς πριν το Πάσχα, ας βάλουμε έναν εφικτό στόχο μετά το Πάσχα. Ας πούμε την Κυριακή των Μυροφόρων (26 Απριλίου). Είναι καλά;
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.