Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλημέρα σε όλους! Σαν σήμερα έπεσε η Πόλη..
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλησπέρα αδελφοί μου, καλό μεσημέρι Τρίτης να έχουμε, καλή όρεξη και καλή επιτυχία εμείς οι μαθητές - φοιτητές!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Μαύρη η μέρα σήμερα λόγω της Άλωσης της Πόλης, ενός Ορθόδοξου Κέντρου που άλλο σαν και αυτό δεν υπάρχει!!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
Να μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η δεύτερη άλωση και ότι η πρώτη έγινε από τους φίλους μας τους δυτικούς...
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Και στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τον πολυαγαπημένο κύριο Αναστάσιο για την αδυναμία που μου έχει!
Σας βλέπω σαν διαδικτυακό μου πατέρα!
Φυσικά και δεν διαγράφω την προσφορά των υπόλοιπων μαθημάτων στον άνθρωπο, ό,τι μαθαίνεις είναι για καλό που λέει ο κόσμος. Αναγνωρίζω την χρησιμότητα της φυσικής στην καθημερινή μας ζωή, της χημείας και των μαθηματικών! Όλα κάπου χρειάζονται! Η μόνη μου ένσταση είναι το "κυνήγι" των βαθμών, κάτι που ο Κωνσταντίνος κι εγώ (και ο Μάνος πιθανόν) ξέρουμε καλά! Σαφώς και διαβάζουμε και ασχολούμαστε με τα μαθήματα που δεν θα ακολουθήσουμε, αλλά το ζήτημα είναι να επικεντρώσουμε στα μαθήματα της κατεύθυνσης που θα ακολουθήσουμε. Αυτό όμως θα μας "κοστίσει" βαθμούς και ο Γ.Μ.Ο θα πέσει, και με πεσμένο Γ.Μ.Ο δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα αν εν τέλει θεσπιστούν τα σχετικά μέτρα που αφορούν την κατάργηση των Πανελληνίων. Εγώ, βέβαια, επειδή έχω την τάση να παίρνω λίγο "πατριωτικά" τέτοιες καταστάσεις, ασχολούμαι με όλα τα μαθήματα, τα διαβάζω και ας μην τα ακολουθήσω όλα και δεν μπορώ να πω ότι τα πηγαίνω άσχημα. Στην φυσική (για δεύτερο τετράμηνο μιλάμε πάντα) πήρα 17, στη χημεία 19 (από 14 που είχα στο πρώτο), στην άλγεβρα 18 και στην γεωμετρία 17. Παρόλο που δεν μου αρέσουν, αισθάνομαι ότι είμαι υποχρεωμένος να ασχολούμαι με αυτά γιατί εγώ σαν μαθητής δεν "πιπιλάω" την καραμέλα των μαθητικών δικαιωμάτων αλλά των υποχρεώσεων κυρίως!
Υ. Γ: Οι θετικοί είναι σίγουρο ότι ανακάλυψαν τα "μαθηματικά των αρχαίων" όταν ήρθαν σε επαφή με το συντακτικό!

Υ. Γ: Οι θετικοί είναι σίγουρο ότι ανακάλυψαν τα "μαθηματικά των αρχαίων" όταν ήρθαν σε επαφή με το συντακτικό!

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αααααα εννοείς τους παπικούς;;; Σε παρακαλώ, όλοι Χριστιανοί είμαστε! Έτσι δεν λένε οι άθεοι;;;Μάνος έγραψε:Να μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η δεύτερη άλωση και ότι η πρώτη έγινε από τους φίλους μας τους δυτικούς...
- Μάνος
- 7
Εγώ έμαθα μερικά αρχαία διαβάζοντας Καινή Διαθήκη από το πρωτότυπο
Μου αρέσει επίσης η ιστορία ιδιαίτερα. Στο λύκειο όμως δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς τόσο έξω από την κατεύθυνση σου ιδιαίτερα στην τρίτη. Η αλήθεια είναι, ότι στο λύκειο είχα μέτριους βαθμούς σε σχέση με το γυμνάσιο. Στην τρίτη είχα λίγο πιο ανεβασμένους λόγω του ότι μας χάριζαν βαθμούς επειδή ασχολούμασταν μόνο με τα μαθήματα των πανελληνίων. Τώρα στο πανεπιστήμιο τελειώνω το τρίτο έτος και πάλι δεν στοχεύω υψηλούς βαθμούς, πρώτα θέλω να πάω στο 5 να περάσω και μετά αν έλθει μεγαλύτερος βαθμός καλοδεχούμενος.

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και πάλι εκ βάθους καρδίας όλους όσους μας εύχονται καλή επιτυχία στις εξετάσεις και ειδικά τον κύριο Απόστολο που "θυσίασε" το ΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ ΑΦΟΒΑ (μιας και σήμερα είναι Τρίτη) για να ευχηθεί σε εμάς τους εξεταζόμενους!!! Ευχαριστούμεεεεεεεε!!!!!
- Μάνος
- 7
Ναι το 1204 στην τέταρτη σταυροφορία. Θα έλεγα πιο μαύρη άλωση εκείνη από του 1453 λόγω του ότι μπήκε στην Ελλάδα το μικρόβιο του Παπισμου. Αυτό που λένε οι αθεοι είναι το κόλπο του Οικουμενισμού και της πανθρησκείας που έχει περάσει ως προπαγάνδα στις συνειδήσεις τους.Αναστάσιος έγραψε: Αααααα εννοείς τους παπικούς;;; Σε παρακαλώ, όλοι Χριστιανοί είμαστε! Έτσι δεν λένε οι άθεοι;;;
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Ακριβώς αυτό λέω! Δεν έχουμε και πολλά περιθώρια να ασχολούμαστε με τα μαθήματα εκτός κατεύθυνσης (αν και στην 1η Λυκείου δεν είχαμε κατεύθυνση)! Την αγάπη μου για τα φιλολογικά μαθήματα εγώ την κληρονόμησα από την μητέρα που αφενός έχει τελειώσει Νομική και αφετέρου από την γιαγιά μου που ήταν (έχει πάρει σύνταξη χρόνια τώρα) φιλόλογος! Ο πατέρας μου (ο κατά σάρκαν) θα έλεγα ότι είναι πιο θετικός (διοίκηση επιχειρήσεων). Όσον αφορά τους βαθμούς, στα θεωρητικά, πρώτα θέλω να πάω στο 18, 9Μάνος έγραψε:Εγώ έμαθα μερικά αρχαία διαβάζοντας Καινή Διαθήκη από το πρωτότυπο. Μου αρέσει επίσης η ιστορία ιδιαίτερα. Στο λύκειο όμως δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς τόσο έξω από την κατεύθυνση σου ιδιαίτερα στην τρίτη. Η αλήθεια είναι, ότι στο λύκειο είχα μέτριους βαθμούς σε σχέση με το γυμνάσιο. Στην τρίτη είχα λίγο πιο ανεβασμένους λόγω του ότι μας χάριζαν βαθμούς επειδή ασχολούμασταν μόνο με τα μαθήματα των πανελληνίων. Τώρα στο πανεπιστήμιο τελειώνω το τρίτο έτος και πάλι δεν στοχεύω υψηλούς βαθμούς, πρώτα θέλω να πάω στο 5 να περάσω και μετά αν έλθει μεγαλύτερος βαθμός καλοδεχούμενος.

Υ. Γ: Εγώ πάντως έχω καλύτερους βαθμούς στο λύκειο απ' ότι είχα στο γυμνάσιο!