Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ
Ενδυθήκαμε τον ίδιο τον Χριστό και ενωθήκαμε μαζί του.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Ελάτε προς εμένα.Μάθετε ότι είμαι πράος και ταπεινός κατά το φρόνημα και την εσωτερική διάθεση,και θα βρείτε ανάπαυση και ειρήνη στις ψυχές σας,έλεγε ο Ιησούς Χριστός.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Αν στην ζωή σου συμμαχήσεις με την σάρκα,θα εξασθενήσεις το πνεύμα.Ενώ αν συμμαχήσεις με το πνεύμα,θα υποδουλώσεις τη σάρκα.Ισχυροποίησε το πνεύμα σου,και δάμασε την σάρκα σου με την νηστεία.
Η νηστεία είναι ισχυρό όπλο εναντίον των δαιμόνων.Αυτό το δαιμονικό γένος δεν μπορεί να διωχθεί με κανένα άλλο μέσο,παρά μόνο με την προσευχή και τη νηστεία,είχε πει ο Κύριος.
Όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε αμαρτωλοί και ως εκ τούτου καταδικασμένοι σε θάνατο,καθώς λέει και ο Λόγος Του Θεού.Δώρο λοιπόν του Θεού προς τον άνθρωπο,ο Ιησούς Χριστός η έκφραση της αγάπης του
Θεού προς τον άνθρωπο,το οποίον θέλει να απολαύσει τον ουρανό αιώνια.
Θεού προς τον άνθρωπο,το οποίον θέλει να απολαύσει τον ουρανό αιώνια.
Ο Χριστός λοιπόν είναι η ελπίδα του ανθρώπου,για αυτό και όλοι όσοι απολαμβάνουν τη ζωή διά του Χριστού περιμένουν με πίστη την ημέρα της απολυτρώσεώς τους.Για τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Χριστό,θάνατος δεν υπάρχει πλέον.
Ο Κύριος ήταν που οδήγησε το Μωυσή να γράψει τα πέντε πρώτα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης αλλά και κατόπιν όλοι οι συγγραφείς της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης κατέγραψαν το Λόγο του Θεού οδηγούμενοι από το Πνεύμα το Άγιο.
Ο Χριστός είναι ο μόνος αξιόπιστος μάρτυρας.Διότι Αυτός με τον θάνατόν του επεσφράγισε την μαρτυρία του και ανεστήθει πρώτος από όλους τους νεκρούς.
Εάν κάποιος δεν βαπτισθεί,δεν πρόκειται να εισέλθει στην Βασιλεία των ουρανών,όπως το διεκήρυξε ο Κύριος.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
"Xριστός Aνέστη, αδελφοί μου. Πάνω από την οποιαδήποτε οδυνηρή κατάσταση, δεσπόζει το γεγονός ότι στον Aναστάντα Xριστό εδόθη «πάσα εξουσία εν τω ουρανώ και επί γης». Tην αστείρευτη, λοιπόν, δύναμη κατά της απογνώσεως προσφέρει στους πιστούς διαχρονικά η Aνάσταση του Xριστού. «Δεύτε, αγαλλιασώμεθα τω Kυρίω»". (Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου)

Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.