Ισχύει αυτο;Οντως μούχλα συντηρητικουρες.Το ότι εκκλησιάζονται τακτικά είναι το μόνο θετικό τους στο οποίοι αναγνωριζω ότι είναι "αχτύπητοι". Ομως στην καθημερινότητα τους μαύρη μαυριλα φτάνουν στο άλλο άκρο. Κι εγώ διαφωνω με τα ξεγυμνωματα αλλά όχι κι έτσι αδερφε να μας λένε αιρετικούς. Ορθόδοξοι λένε Ορθόδοξους αιρετικούς!Κρίμα! Παλιότερα είχα πάει να πλησιασω μια κοπέλα που ηταν παλαιού ημερολογίου(είναι και πολλές παρατάξεις) και μου είπε ότι αν θέλω γάμο μόνο τότε να μιλάμε αλλιώς τίποτα. Από νέους θα περίμενες να είναι πιο ανεκτικοί αλλά οοοχι οι κύριοι παλαιοημερολογίτες(κατά τη γνώμη μου) είναι ακραίοι σχεδόν σε όλα! Δυστυχώς αυτά που λέει ο Γιωργος για τους νεους παλαιοημερολογιτες ισχύουν μαύρη μαυριλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα....
 Ισχύει αυτο;Οντως μούχλα συντηρητικουρες.Το ότι εκκλησιάζονται τακτικά είναι το μόνο θετικό τους στο οποίοι αναγνωριζω ότι είναι "αχτύπητοι". Ομως στην καθημερινότητα τους μαύρη μαυριλα φτάνουν στο άλλο άκρο. Κι εγώ διαφωνω με τα ξεγυμνωματα αλλά όχι κι έτσι αδερφε να μας λένε αιρετικούς. Ορθόδοξοι λένε Ορθόδοξους αιρετικούς!Κρίμα! Παλιότερα είχα πάει να πλησιασω μια κοπέλα που ηταν παλαιού ημερολογίου(είναι και πολλές παρατάξεις) και μου είπε ότι αν θέλω γάμο μόνο τότε να μιλάμε αλλιώς τίποτα. Από νέους θα περίμενες να είναι πιο ανεκτικοί αλλά οοοχι οι κύριοι παλαιοημερολογίτες(κατά τη γνώμη μου) είναι ακραίοι σχεδόν σε όλα! Δυστυχώς αυτά που λέει ο Γιωργος για τους νεους παλαιοημερολογιτες ισχύουν μαύρη μαυριλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα....Υ.Γ:Οι παρατάξεις των οπαδών του παλιού ημερολογίου πρέπει να είναι κάμποσες ξέρει κανείς πόσες;