Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Γενικές συζητήσεις (ελεύθερος χώρος)
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Γενικές συζητήσεις (ελεύθερος χώρος)
Επίσης κάνω αυτό το ποστ για να σας ζητησω να μπουκοταρετε το λεγόμενο Big Brother ππυ μόλις άρχισε να προβάλεται Σε αυτό μεταξύ των παικτών (που υποτίθεται επιλέχτηκαν με κλήρωση) είναι ένας ομοφυλόφιλος (όχι βέβαια η πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση),ένας Μπαγκλαντεσιανος και δύο ακόμα μετανάστες. Φυσικά δεν είμαστε ρατσιστές αλλά η προβολή τέτοιων προτύπων είναι κάτι που οφείλουμε να αποθαρυνουμε.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
Συγγνώμη Πέτρο, αλλά θα σε παρακαλέσω να σβήσεις το βίντεο. Όποιος θέλει να βρει κριτικές για τον Ανδρέα, ας πάει αλλού. Υπάρχουν πολλοί που κρίνουν εύκολα. Εγώ μένω στο: "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" (Ιωαν. 8, 7)
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
Νικόλαε, εμείς σ' αυτή την παρέα δεν ασχολούμαστε με τέτοια σκουπίδια, ιδίως τούρκικα σκουπίδια.
Εντάξει Νίκο.
Εγώ απλώς ανέβασα το βίντεο για να μην θεωρηθεί ότι λέω δικά μου λόγια.
Εγώ απλώς ανέβασα το βίντεο για να μην θεωρηθεί ότι λέω δικά μου λόγια.
Τα παραπάνω δεν είναι κριτική στις αποφάσεις του Ανδρέα Κονάνου.Πέτρος έγραψε:Το έψαξα λίγο.
Από ιερέα.
Υπάρχει ανενεργής ιεροσύνη στις περιπτώσεις αυτές.
Επίσης ο μοναδικός λόγος σύμφωνα με το Πηδάλιο για παραίτηση είναι κώλυμα ιερωσύνης
πριν από τη χειροτονία ή και μετά.
Είναι το τι λένε οι Ιεροί Κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις από καθηγητή Πανεπιστημίου-ιερέα.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
Δεν αναφέρθηκα σ' αυτό Πέτρο. Το βίντεο ήταν ιδιαίτερα επικριτικό. Ο π. Θεόδωρος Ζήσης είναι γνωστός για τις ακραία σκληροπυρηνικές απόψεις του.
Το συγκεκριμένο δεν είναι τούρκικο σκουπίδι.Είναι ελληνικό σκουπίδι.Και αισθάνομαι την ανάγκη να προειδοποιήσω γι αυτό επειδή βλέπω αρκετούς να παρασύρονται και να θέλουν να το παρακολουθήσουν ως κάτι το καινούργιο που δεν είχαμε συνηθίσει.Νίκος έγραψε:Νικόλαε, εμείς σ' αυτή την παρέα δεν ασχολούμαστε με τέτοια σκουπίδια, ιδίως τούρκικα σκουπίδια.
κώλυμα ιερωσύνης μετά τη χειροτονία πρέπει να είναι ο λόγος.Φυσικά 100% την απάντηση θα μας την δώσει ο Ανδρέας όταν και αν θελήσει να μιλήσει γι αυτό.Πέτρος έγραψε:Το έψαξα λίγο.
Από ιερέα.
Υπάρχει ανενεργής ιεροσύνη στις περιπτώσεις αυτές.
Επίσης ο μοναδικός λόγος σύμφωνα με το Πηδάλιο για παραίτηση είναι κώλυμα ιερωσύνης
πριν από τη χειροτονία ή και μετά.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
Τούρκικο είναι. Αντιπρόσωπος του BigBrother είναι ο γνωστός Τούρκος παραγωγός.NikolaosArvanitidis έγραψε:Το συγκεκριμένο δεν είναι τούρκικο σκουπίδι.Είναι ελληνικό σκουπίδι.Και αισθάνομαι την ανάγκη να προειδοποιήσω γι αυτό επειδή βλέπω αρκετούς να παρασύρονται και να θέλουν να το παρακολουθήσουν ως κάτι το καινούργιο που δεν είχαμε συνηθίσει.