Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Re: Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Δημοσίευση από Μάνος »

heavenandearth έγραψε:Πέτρο να θρέψουμε όσες ψυχές έχουν ανάγκη ακόμα και από το υστέρημά μας. Αλλά να ξεχωρίσει η πολιτεία αυτούς που έγιναν πρόσφυγες από ανάγκη, από άλλους που ήρθαν να κάνουν κακό. Υπάρχουν και αυτοί, δυστυχώς.
Μα αυτό είναι το θέμα, γιατί αυτοί που ήρθαν να κάνουν κακό ξεσηκώνονται ανά πάσα στιγμή (βλ. Αγγλία-Σουηδία).

heavenandearth έγραψε:Παιδιά, δεν μπορώ να δεχτώ ότι για τα δικά μας αμαρτήματα ξεριζώνονται τόσοι άνθρωποι, γιατί αυτό που λέτε αν το σκεφτείτε εκεί καταλήγει.
Εγώ απλά μετέφερα αυτά που λένε σύγχρονοι γέροντες και γερόντισες και σίγουρα δεν είναι τυχαία.
Χτες πχ. στο κοινοβούλιο πήγε ένας άντρας που μάλλον έχει κάνει αλλαγή φύλλου, ντυμένος γυναίκα και φώναζε για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. Δίνω ένα δείγμα κατάντιας και δεν δημοσιεύω το άρθρο, γιατί δεν αρμόζουν οι εικόνες σε Ορθόδοξο φόρουμ.
Επίσης δεν μιλάω μόνο για τη λαθρομετανάστευση, αλλά γενικώς για την κρίση που περνάμε σαν χώρα. Κρίση σημαίνει δίκη αν μη τι άλλο. Βέβαια τα εθνικά ζητήματα είναι πιο σοβαρά από τα οικονομικά.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Πέτρος
10
Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές

Δημοσίευση από Πέτρος »

Γιατί εμείς δεν κάνουμε κακό στα αγέννητα μωράκια όταν τα αλέθουμε ζωντανά;
Πέτρος
10

Δημοσίευση από Πέτρος »

Υπερψηφίστηκε λοιπόν και η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
Any comments?
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Να προσέχουμε ποιο κόμμα και ποιον βουλευτή ψηφίζουμε. Γράψτε τα ονόματα όσων ψήφισαν για να τα θυμάστε την επόμενη φορά.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Αυτό κ. Νίκο είναι το πιο εύλογο.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

Πέτρος έγραψε:Υπερψηφίστηκε λοιπόν και η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.
Any comments?
Any comments?

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ;;; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;;; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ;;;

Αυτά από μένα!

Υ. Γ: Συγγνώμη αν ο "τόνος της φωνής μου" είναι ανεβασμένος αλλά με τέτοια αίσχη δεν μπορώ να κρατηθώ.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Όσο δεν μετανοούμε, θα πέφτουμε ολοένα και χαμηλότερα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

aposal έγραψε:Όσο δεν μετανοούμε, θα πέφτουμε ολοένα και χαμηλότερα.
++++++++
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Πέτρος
10

Δημοσίευση από Πέτρος »

As for me, no comments!
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Στο site έχει και εικόνες. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να μας πουν περισσότερα.

Καιρός: «Πνίγεται» η Θεσσαλονίκη από τη θεομηνία – Νέες εικόνες Αποκάλυψης

Εικόνα

Θεομηνία πλήττει από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (10/05/2018) τη Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικές εικόνες από τους πλημμυρισμένους δρόμους στο κέντρο της πόλης – Κινδύνευσαν δύο άτομα στις Συκιές – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα στη γέφυρα των Αγίων Πάντων.

Σφοδρή κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και χαλαζόπτωση ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Κεντρικοί δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε... ποτάμια, μέσα σε λίγα λεπτά, προκακαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχηματών.

Κινδύνευσαν δύο άτομα στις Συκιές
Πολίτες που κάλεσαν την Αστυνομία, ανέφεραν ότι τα δύο άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά από την οδό Μεσολογγίου μέχρι την οδό Βενιζέλου και ότι τελικώς κατάφεραν να κρατηθούν από κάποιο σχοινί την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, παρασύρθηκαν μοτοσικλέτες κι αυτοκίνητα, πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής περισσότερες από 50 κλήσεις.

Πηγή: Newsbomb
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”