Σελίδα 1 από 1

Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:45 pm
από Νίκος
Το δελτίο καιρού για το τριήμερο προβλέπει ασθενείς Βόρειους ανέμους και ασθενείς χιονοπτώσεις. Επομένως η μετάβασή μας δεν θα έχει εμπόδια, αλλά πρέπει να εξοπλιστούμε ανάλογα.

Στάθη έχεις χειμωνιάτικα λάστιχα; Οι υπόλοιποι θα έρθουμε με 4x4 επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα. Τώρα στο Άγιο Όρος αν δε ρίξει πολύ χιόνι δεν θα έχουμε πρόβλημα, επειδή στο δρόμο Δάφνη- Καρυές υπάρχει εκχιονιστικό. Θα κάνουμε συνεννόηση με το Μοναστήρι την προηγούμενη μέρα για να δούμε πως είναι η κατάσταση.

Είναι δεύτερη φορά που πάω στο Άγιο Όρος με χιόνι. Είναι απλά υπέροχα. Την προηγούμενη φορά είχε 1 μέτρο χιόνι, που μας δυσκόλεψε στις μετακινήσεις, αλλά τώρα δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Εικόνα

Ντυθείτε ζεστά και πάρτε κατάλληλα παπούτσια και ομπρέλα για να μπορέσουμε να κάνουμε τις διαδρομές, που είπαμε. Θα εξετάσουμε και την εναλλακτική λύση να νοικιάσουμε μικρό λεωφορείο για τις μετακινήσεις μας.

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:45 pm
από Νίκος
Με τη Χάρη του Θεού και τη βοήθεια της Παναγίας επιστρέφουμε μετά από ένα εξαιρετικό 3ήμερο προσκύνημα.

Δημοσιεύω τα πρώτα "αμοντάριστα" πλάνα. Περισσότερες εντυπώσεις και σχόλια αύριο. Ένα γενικό σχόλιο που αφορά τις φωτογραφίες είναι ότι επηρεάστηκαν από τον συννεφιασμένο καιρό και η έκφρασή μας από το πολύ κρύο. Δεν είμαστε θλιμμένοι, απλά "κατεψυγμένοι" :) .

Εικόνα

Στην πρώτη συγκέντρωση στις Καρυές. Από το πλάνο λείπει ο φωτογράφος (εγώ).

Εικόνα

Η δεύτερη συγκέντρωση μπροστά στην πύλη της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, όπου έμειναν ο Στάθης, ο Τάσος και ο Γιάννης

(Επίσης κάποια λάθη στο φωτισμό οφείλονται στην έλλειψη εμπειρίας στη χρήση της συγκεκριμένης φωτογραφικής μηχανής)

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:46 pm
από Νίκος
Εικόνα

Στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα στο ξεκίνημα της πρωινής εξόρμησης το Σάββατο.

Εικόνα

Στο Μπουραζέρι μετά από μια εξαιρετικά παγωμένη διαδρομή μέσα στο Βοριά και το ψιλόχιονο.

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:46 pm
από Νίκος
Εικόνα

Εικόνα

Οι 5 τολμηροί που είχαν το κουράγιο μετά το πρωινό ξεπάγιασμα να εκδράμουν στη Σκήτη Προφήτη Ηλία και την Ι.Μ. Παντοκράτορος.

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:47 pm
από ΠΟΠΗ
καλώς 'ηρθατε!!!
Δυστυχως οι φωτο δεν φαινοντε...καντε κατι..θελω να τις δω :? :lol:

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:51 pm
από nikiforos
Εικόνα

Στο Αρχονταρίκι της Σιμωνόπετρας

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:52 pm
από Anastasios68
Καλημέρα και από εμένα.
Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να βιώσω αυτή την εμπειρία, να βρεθώ στον Άγιο χώρο που λέγεται Άγιον Όρος. Ευχαριστώ και όλους εσάς τους αδελφούς μου που με βοηθήσατε ώστε να βρεθώ εκεί.
Είμαι συγκινημένος, συγκλονισμένος, μέσα στο μυαλό μου διαρκώς ηχούν οι ακολουθίες, μπροστά μου περνούν οι εικόνες. Θα ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες σύντομα.

Υ.Γ. Όντως οι παραπάνω φωτογραφίες δεν φαινόντουσαν, οπότε ως καλός βοηθός του διαχειριστή διόρθωσα το πρόβλημα και ελπίζω πως τώρα μπορείτε όλοι να τις δείτε :)

Υ.Γ. 2: Διαπίστωσα ότι μετά τη "διόρθωση" το πρόβλημα επανήλθε. Από ότι είδα προέρχεται από το Imageshack στο οποίο έχουν "φορτωθεί" οι φωτογραφίες. Προτιμήστε το www.photobucket.com για τη μεταφόρτωση των φωτογραφιών, είναι περισσότερο αξιόπιστο.

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:52 pm
από ΠΟΠΗ
ναι τωρα φαινοντε ! :D

Re: Προσκύνημα στο Άγιο Όρος 25-27 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 11, 2012 5:53 pm
από aposal
Καλώς ήρθατε προσκυνητές του Αγίου Όρους!
Κάποιες από τις φωτογραφίες φαίνονται, κάποιες όχι!