Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ
Η σωτηρία είναι χάρισμα του Θεού.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Ο Χριστιανός που υποτάσσεται στον Θεό και αντιστέκεται στον διάβολο, μπορεί να τον πολεμήσει και να τον νικήσει.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Δεν πρέπει να στενοχωρηθούμε αν κάναμε σε κάποιον καλό και φέρθηκε αχάριστα.Την αχαριστία του έπρεπε να την περιμένουμε.Ας θυμόμαστε ότι ο Χριστός γιάτρεψε 10 λεπρούς μέσα σε μία ημέρα και μόνο ένας τον ευχαρίστησε.Η ευγνωμοσύνη είναι ένα επίκτητο χαρακτηριστικό.
Όταν στεναχωριέστε επειδή δεν έχετε κάτι που επιθυμείτε,σκεφτείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν αυτά που έχετε εσείς.Σπάνια συλλογιζόμαστε αυτά που έχουμε.Πάντα όμως κατατρωγόμαστε με αυτά που μας λείπουν.
Ποτέ να μην σε απασχολεί το τι θα πεί ο κόσμος,όταν είσαι βέβαιος ότι αυτό που κάνεις είναι σωστό.Να μην δίνεις απαντήσεις στους ανθρώπους που σε κατηγορούν και σε προκαλούν.Περιορίσου μόνο να χαμογελάσεις.
Τη στενοχώρια την προκαλούμε πολλές φορές μόνοι μας, με τις πολλαπλές απαιτήσεις που έχουμε από τη ζωή μας, με τις προόδους του πολιτισμού.
Η στενοχώρια δεν βγάζει πουθενά. Πες μία ωραία προσευχή: "Θεέ μου χάρισε μου την ηρεμία να δέχομαι τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Το θάρρος να αλλάξω τα πράγματα που μπορώ. Και τη σοφία να αντιλαμβάνομαι τη διαφορά".
ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Ο χαρακτήρας είναι το μόνο πράγμα που δημιουργούμε στον κόσμο αυτό και το παίρνουμε μαζί μας στον άλλο. Φήμη είναι αυτό που υποτίθεται ότι έπρεπε να ήμασταν, χαρακτήρας είναι αυτό που πραγματικά είμαστε. Τη φήμη την αποκτά ο άνθρωπος από έξω, ενώ τον χαρακτήρα τον δημιουργεί και τον αναπτύσσει από μέσα. Η φήμη είναι αυτό που έχεις όταν μπαίνεις μέσα σε μία κοινωνία ανθρώπων. Ο χαρακτήρας είναι αυτό που παίρνεις μαζί σου όταν φεύγεις. Τη φήμη την αποκτάς περιστασιακά. Το χαρακτήρα τον χτίζεις σε όλη τη ζωή σου. Η φήμη μεγαλώνει γρήγορα σαν μανιτάρι. Ο χαρακτήρας μεγαλώνει αργά σαν τη βελανιδιά.
Η φήμη σου διαδίδεται μέσα σε μία ώρα. Ο χαρακτήρας σου μπορεί να μην αποκαλυφθεί για χρόνια.
Μία απλή δημοσίευση του ονόματός σου σε μία εφημερίδα δίνει φήμη. Ο αγώνας μίας ολάκερης ζωής, σου δίνει το χαρακτήρα σου. Η φήμη σε κάνει πλούσιο ή φτωχό. Ο χαρακτήρας σε κάνει ευτυχισμένο ή δυστυχισμένο. Φήμη είναι αυτό που λένε οι άνθρωποι στον επικήδειό σου. Χαρακτήρας είναι αυτό που λένε οι άγγελοι για σένα μπροστά στο θρόνο του Θεού.
Η φήμη σου διαδίδεται μέσα σε μία ώρα. Ο χαρακτήρας σου μπορεί να μην αποκαλυφθεί για χρόνια.
Μία απλή δημοσίευση του ονόματός σου σε μία εφημερίδα δίνει φήμη. Ο αγώνας μίας ολάκερης ζωής, σου δίνει το χαρακτήρα σου. Η φήμη σε κάνει πλούσιο ή φτωχό. Ο χαρακτήρας σε κάνει ευτυχισμένο ή δυστυχισμένο. Φήμη είναι αυτό που λένε οι άνθρωποι στον επικήδειό σου. Χαρακτήρας είναι αυτό που λένε οι άγγελοι για σένα μπροστά στο θρόνο του Θεού.
Υποχρέωση και καθήκον μας είναι να πειθαρχούμε στο θέλημα του Θεού,παρά στο θέλημα το δικό μας.

Ο Κύριος όλα τα ρυθμίζει και με ακούραστη φροντίδα τα επιμελείται, όλα τα υποβαστάζει με τον Παντοδύναμο Βραχίονά Του.