Η Μεγάλη Εβδομάδα αρχίζει από την Κυριακή των Βαΐων το βράδυ, όπου τελείται η Ακολουθία του Νυμφίου, και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο και είναι αφιερωμένη στα Άγια Πάθη του Ιησού Χριστού.
Ονομάζεται Μεγάλη από την ανάμνηση των γεγονότων που διαδραματίζονται καθ΄ εκάστη των ημερών αυτής τα οποία και θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά για τη χριστιανική θρησκεία.
Η Σοφία Μάνου και η Κατερίνα Λέχου θα σας παρουσιάζουν ύμνους αφιερωμένη στην αντίστοιχη ημέρα τις Μεγάλης Εβδομάδος.
Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ.
[youtube]zVqHGqgU1Ng[/youtube]
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ.
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Re: ΥΜΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ.
Μ.ΤΡΙΤΗ.
[youtube]lsdHBQjA1F4[/youtube]
[youtube]lsdHBQjA1F4[/youtube]
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ.
[youtube]AfqCLOdQ2WU[/youtube]
[youtube]AfqCLOdQ2WU[/youtube]
Μ.ΠΕΜΠΤΗ.
[youtube]O6FYRfjbPoo[/youtube]
Μ.ΠΕΜΠΤΗ.
[youtube]gCBHy2qY4zI[/youtube]
[youtube]O6FYRfjbPoo[/youtube]
Μ.ΠΕΜΠΤΗ.
[youtube]gCBHy2qY4zI[/youtube]
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
[youtube]G5xxSuEmo-Q[/youtube]
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
[youtube]UW3FaEzmnkI[/youtube]
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
[youtube]HQvXmah6n3c[/youtube]
[youtube]G5xxSuEmo-Q[/youtube]
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
[youtube]UW3FaEzmnkI[/youtube]
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
[youtube]HQvXmah6n3c[/youtube]
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ.
[youtube]8MOEi0feJFc[/youtube]
[youtube]8MOEi0feJFc[/youtube]