Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Το θαύμα της Αγίας Παρασκευής σε μένα

Θαύματα με τη βοήθεια της πίστεως στην Αγάπη του Θεού. Θαύματα με τις πρεσβείες τις Παναγίας και των Αγίων.

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
gkou
12

Δημοσίευση από gkou »

Φίλοι μου, μέσα από αυτό το κείμενο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το θαύμα εκείνο, που έζησα στα οκτώ μου χρόνια και που το αποτέλεσμα και η χάρη που πήρα από αυτό διατηρείται, χάρη στις δεήσεις της Αγίας Παρασκευής υπέρ εμού, έως σήμερα.

Από δύο ετών έπασχα από στραβισμό ιδιαίτερα σοβαράς μορφής και, όπως έλεγαν οι γιατροί μου με είχαν εξετάσει σε Αθήνα και Κόρινθο, θα έπρεπε να φοράω τα γυαλιά για όλη μου τη ζωή. Οι γονείς μου συνήθιζαν να με πηγαίνουν κάθε χρόνο, παραμονή της Αγίας Παρασκευής, σε ένα μικρό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην Αρχαία Κόρινθο. Εκεί, από τρίων σχεδόν χρονών έκανα την μικρή μου αλλά τόσο περιεκτική σε παράκληση προδευχούλα μου: «Αγία μου Παρασκευή, κάνε μου καλά τα ματάκια μου». Άναβα λοιπόν τη λαμπάδα μου και ήλπιζα πολύ σε αυτήν.

Και τελικά, στα οκτώ μου χρόνια, η Αγία Παρασκευή, έκανε το θαύμα της, έξω από το μικρό αυτό εκκλησάκι. Μια ξαφνική σκέψη μέσα μου, σαν αστραπή, με ώθησε να βγάλω τα γυαλιά μου και με διαβεβαίωσε ότι πλέον δε θα μου χρειάζονταν άλλο! Έβγαλα λοιπόν τα γυαλιά μου και διαπίστωσα ότι πράγματι, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα! Έβλεπα πάρα πολύ καλά, χωρίς το παραμικρό ίχνος στραβισμού! Αυτόματα, τα έδωσα στη μητέρα μου και της είπα ότι δε θα τα ξαναφορούσα πια! Οι δικοί μου, στην αρχή νόμιζαν πως επρόκειτο για παιδικό ενθουσιασμό όμως δεν άργησαν κι αυτοί τις επόμενες ημέρες να πιστέψουν πως επρόκειτο στα αλήθεια περί θαύματος.

Σήμερα είμαι μία ώριμη γυναίκα με άριστη όραση. Ποτέ δεν έπαψα να επισκέπτομαι εκείνο το εκκλησάκι κάθε χρόνο και να ευχαριστώ την Αγία Παρασκευή για τη θαυματουργή της παρέμβαση και για το ότι εισάκουσε τις ταπεινές, παιδικές προσευχές μου! Οι Άγιοι είναι πάντα κοντά μας. Αρκεί να τους επικαλεστούμε με πίστη και είναι έτοιμοι να σπεύσουν και να μας βοηθήσουν...

Νώτη Γεωργία
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές

Re: Το θαύμα της Αγίας Παρασκευής σε μένα

Δημοσίευση από Νίκος »

Ευχαριστούμε πολύ Γεωργία που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το θαύμα, που έζησες δια των πρεσβειών της Αγίας Παρασκευής. Σου εύχομαι οι πρεσβείες της να σε σκεπάζουν σε όλη σου τη ζωή.

Εικόνα
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
nickzark
12
Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές

Δημοσίευση από nickzark »

Ευχαριστούμε πολυ για την ιστορία σου
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anastasios68 »

Καλή μου Γεωργία, σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας αυτήν την τόσο σημαντική ιστορία.
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Άβαταρ μέλους
gkou
12

Δημοσίευση από gkou »

Σας ευχαριστώ πολύ αδέλφια μου! :)
Άβαταρ μέλους
Κατερίνα
12

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Σε ευχαριστούμε πολύ Γεωργία!
Άβαταρ μέλους
Φοιτητής
12

Δημοσίευση από Φοιτητής »

Να είσαι καλά Γεωργία, η Αγία Παρασκευή να σε(μας) σκεπάζει και να σε(μας) βοηθά στον αγώνα σου(μας).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα της πίστεως - Miracles of faith”