Α ωραία δόξα το Θεό μπράβο αδελφε μου!! Μια φορά τον μήνα να πηγαίνεις! Αλλά πρόσεξε να είναι με το νέο ημερολόγιο. Μην είναι σχισματικός παλαιοημερολογίτης.nickzark έγραψε:Εγώ ανατολικά μένω. Στην Καλαμαριά. Βρήκα έναν καλό πνευματικό που τον προτείνουν κ από το άγιο όρος
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ερωτήσεις & Απαντήσεις - Ρωτήστε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας...! - Q&A
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Ερωτήσεις & Απαντήσεις - Ρωτήστε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας...! - Q&A
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Όχι.με το νέο ημερολόγιο είναι.
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Δόξα το Θεό αδελφέ μου!! Πολύ χαρά μουδωσες που εξομολογείσαι!!nickzark έγραψε:Όχι.με το νέο ημερολόγιο είναι.

- nickzark
- 12
Δόξα τον θεό. Πολλές φορές πάντως προβληματίζονται αν βρήκα τον σωστό πνευματικό γιατί ποιος είμαι εγώ για να ξέρω ή αν εξομολογούμαι σωστά αλλά λέω έχει ο θεός. Αυτός μας οδήγησε σε κάθε μας βήμαAbel Gkiouzelis έγραψε:Δόξα το Θεό αδελφέ μου!! Πολύ χαρά μουδωσες που εξομολογείσαι!!nickzark έγραψε:Όχι.με το νέο ημερολόγιο είναι.![]()
![]()
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- nickzark
- 12
Δόξα τον θεό. Πολλές φορές πάντως προβληματίζονται αν βρήκα τον σωστό πνευματικό γιατί ποιος είμαι εγώ για να ξέρω ή αν εξομολογούμαι σωστά αλλά λέω έχει ο θεός. Αυτός μας οδήγησε σε κάθε μας βήμαAbel Gkiouzelis έγραψε:Δόξα το Θεό αδελφέ μου!! Πολύ χαρά μουδωσες που εξομολογείσαι!!nickzark έγραψε:Όχι.με το νέο ημερολόγιο είναι.![]()
![]()
Μην αφήνεις τον διάβολο να σου βάζει κακούς λογισμούς εναντιών του Πνευματικού σου! Να ξέρεις οτι ο πρώτος πόλεμος που κάνει ο διάβολος στον Ορθόδοξο Χριστιανό είναι πόλεμος κατά του Πνευματικού του Πατέρα!nickzark έγραψε:Δόξα τον θεό. Πολλές φορές πάντως προβληματίζονται αν βρήκα τον σωστό πνευματικό γιατί ποιος είμαι εγώ για να ξέρω ή αν εξομολογούμαι σωστά αλλά λέω έχει ο θεός. Αυτός μας οδήγησε σε κάθε μας βήμα
Απτη στιγμή που ο Πνευματικός σου δεν σου λέει να αμαρτάνεις τότε σημαίνει οτι είναι καλός!!
Να ευχαριστείς το Θεο που σε έχει κοντά σε καλό Πνευματικό και μην αφήνεις το διάβολο να σου βάζει κακούς λογισμούς κατά του Πνευματικού σου Πατέρα. Να πηγαίνεις σταθερά μια φορά το μήνα στη γλυκιά Εξομολόγηση! Στον Πατερούλη σου!!!!