Καλησπερα σε ολους
εαν ακουγατε απο καποιο που πιστευει οτι εχει σωας τας φρενας (ακομα) οτι εχει δει το φιλακα αγγελο του και δεν ηταν μονος του (μαζι με τη γυναικα μου) τοτε πρεπει να ψαχνω για ψυχιατρο η οντως τον ειδα υπαρχει οντως περιπτωση ............
Ευχαριστω για το χρονο σας
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ο φυλακας Αγγελος
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Re: Ο φυλακας Αγγελος
Καλη ερωτηση.κανεις ξερει κατι τετοιο??(αν και για να μην υπαρχει απαντηση τοσο καιρο δυσκολο το βλεπω)
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Αυτα τα θέματα παιδια ειναι κάπως δύσκολα και πολύ πολύ λεπτά που το ιδανικότερο θα ηταν να συζητιούνται με τον πνευματικό ή εστω με κάποιον ιερέα. Μόνο αυτοι μπορουν να δώσουν ορθές απαντήσεις.
Αν και κατα την γνωμη μου, εγω προσωπικα δεν το αποκλύω. Αλλά μπορει να ειναι και απο του πονηρού. Γι' αυτο λεω να γινετε συζητηση με καποιον ιερέα.
Αν και κατα την γνωμη μου, εγω προσωπικα δεν το αποκλύω. Αλλά μπορει να ειναι και απο του πονηρού. Γι' αυτο λεω να γινετε συζητηση με καποιον ιερέα.
Μην ταράζεσθε και μην ανησυχείτε διότι αυτός που γνωρίζει όσα υποφέρετε
και είναι σε θέση να τα εμποδίσει είναι φανερό ότι δεν τα εμποδίζει, επειδή προνοεί και ενδιαφέρεται για σας.
και είναι σε θέση να τα εμποδίσει είναι φανερό ότι δεν τα εμποδίζει, επειδή προνοεί και ενδιαφέρεται για σας.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
Πολύ σωστά λέει η Καλλιόπη.
Το Γεροντικό του Αγίου Όρους αναφέρει την ιστορία ενός μοναχού, που έβλεπε τον Άγγελό του να προσεύχεται μαζί του καθημερινά. Επειδή παρέλειψε να το πει στο Γέροντά του παρά μόνο μετά από πολύ καιρό, έδωσε πολλά δικαιώματα στο διάβολο και κόντεψε να χάσει την ψυχή του.
Ο διάβολος προκειμένου να μας πλανήσει μετασχηματίζεται ακόμη και σε άγγελο φωτός.
Μ' αυτά δε θέλω να πω ότι αναγκαστικά αυτό συνέβη και στη δική σου περίπτωση. Υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν ήταν αληθινός Άγγελος ή πειρασμός του πονηρού. Αλλά καλύτερα αυτό να το συζητήσεις με τον Πνευματικό σου.
Το Γεροντικό του Αγίου Όρους αναφέρει την ιστορία ενός μοναχού, που έβλεπε τον Άγγελό του να προσεύχεται μαζί του καθημερινά. Επειδή παρέλειψε να το πει στο Γέροντά του παρά μόνο μετά από πολύ καιρό, έδωσε πολλά δικαιώματα στο διάβολο και κόντεψε να χάσει την ψυχή του.
Ο διάβολος προκειμένου να μας πλανήσει μετασχηματίζεται ακόμη και σε άγγελο φωτός.
Μ' αυτά δε θέλω να πω ότι αναγκαστικά αυτό συνέβη και στη δική σου περίπτωση. Υπάρχει τρόπος να καταλάβεις αν ήταν αληθινός Άγγελος ή πειρασμός του πονηρού. Αλλά καλύτερα αυτό να το συζητήσεις με τον Πνευματικό σου.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
- aposal
- 12
Ο Νίκος τα είπε όλα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).