Να είστε πάντα καλά αγαπητέ κύριε Αναστάσιε!!!Anastasios68 έγραψε:Αμήν Αναστάση μου!

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Να είστε πάντα καλά αγαπητέ κύριε Αναστάσιε!!!Anastasios68 έγραψε:Αμήν Αναστάση μου!
Αν στα κύρια συστατικά δεν αναγράφεται το γάλα, τότε είναι νηστίσιμο. Το "μπορεί" να περιέχει γάλα το γράφουν γιατί προφανώς όλα τα είδη που παράγονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο ζυμώνονται στην ίδια μηχανή. Γι' αυτό αναφέρεται ως ίχνη γάλακτος.Αναστάσιος έγραψε:Εγώ πάντως νομίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημααλλά ας μας πει και κάποιος άλλος
ρωτησα τον πνευματικο μου..δεν υπαρχει προβλημα μου ειπε. Βεβαια ο καθενας πρεπει να ρωτησει και να ακολουθσει αυτο που θα του πει ο δικος του πνευματικοςΦωτεινή έγραψε:Αν στα κύρια συστατικά δεν αναγράφεται το γάλα, τότε είναι νηστίσιμο. Το "μπορεί" να περιέχει γάλα το γράφουν γιατί προφανώς όλα τα είδη που παράγονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο ζυμώνονται στην ίδια μηχανή. Γι' αυτό αναφέρεται ως ίχνη γάλακτος.
Μου άνοιξες την όρεξη. Δεν ήξερα ότι είναι νηστίσιμα. Αν το ήξερα θα τα είχα "χτυπήσει" ήδη...Konstantinos έγραψε:Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλό σας βράδυ!οπότε από αύριο τα oreo θα είναι μονίμως μέσα στην σχολική μου τσάντα!
![]()
![]()