Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Re: Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα

Δημοσίευση από Μάνος »

heavenandearth έγραψε:..Δυστυχώς Μάνο... Αλλά ξαναδιάβασα τον διάλογο και διαπίστωσα την γκρίνια, η οποία είτε κάποιος λέει αλήθεια είτε όχι... παραμένει γκρίνια! :lol:
Εποικοδομητική γκρίνια έστω :D
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Πέτρος
10
Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές

Δημοσίευση από Πέτρος »

heavenandearth έγραψε:...
Προσπαθώ όταν είμαι σε σημεία που δεν μου αρεσουν να σκέφτομαι ότι δεν είμαι μόνη μου, περπατά μαζί μου ο φύλακας Άγγελος, και ο Κύριος.
Νεκταρία θα σου πρότεινα να μάθεις να λες και τους Χαιρετισμούς στην Παναγία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
heavenandearth
7
Έλαβε ευχαριστία: 1 φορά

Δημοσίευση από heavenandearth »

Ωραία συμβουλή, Πέτρο.
Αγαπάτε αλλήλους.
Πέτρος
10

Δημοσίευση από Πέτρος »

Ο πνευματικός μου μου την έδωσε Νεκταρία!
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Δημοσίευση από Μάνος »

Αίσχος: Η ΔΗΣΥ διασύρει και ειρωνεύεται τον Αγιο Πορφύριο!

Του Γιώργου Παπανικολάου – Για το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Σε μία πρωτοφανή ειρωνική ανακοίνωση εναντίον του αγίου Πορφυρίου, ενός από τους μεγαλύτερους αγίους που αναδείχθηκαν κατά τους τελευταίους τρεις αιώνες στην Ορθόδοξη Ελλάδα, προέβη ο τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα και Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή τον διορισμό του κ. Χριστόδουλου Πρωτοπαπά στη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού – ΕΛ.Δ.Ο.

Η ανακοίνωση λέει:
«Μετά την παραίτηση του κορυφαίου επιστήμονα Σταμάτη Κριμιζή, από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού – ΕΛ.Δ.Ο., τώρα παραιτείται και ο διευθύνων σύμβουλος σμήναρχος ε.α. Κ. Πιλαφτσής.

Σε αντικατάστασή τους ο κ. Παππάς διορίζει τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, που υμνεί τον Άγιο Πορφύριο, προστάτη των κομητών και ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο άγιός του συρρίκνωσε το χρόνο για μία ώρα, προς χάριν δέκα καλογριών!!

Θυμιατά και λιβάνια, μετά τους ψεκασμούς, από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το ερώτημα είναι, όλα αυτά γίνονται για τον έλεγχο της διάθεσης των 23 εκατ € για το σύστημα μικροδορυφόρων; Το «follow the money» του κ. Στ. Κριμιζή δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Όλα θυσία στο βωμό του διωγμού της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αριστείας. Ποιος ξέρει σε τι άλλο… Αιδώς ΣΥΡΙΖΑίοι! Τσίπρας, Παππάς, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χαμένοι στο διάστημα!».

Ανεξάρτητα από την καταλληλότητα ή μη του προσώπου που επιλέχθηκε για αυτήν την θέση, για την οποία δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε, είναι εντελώς ανήθικο και ανήκουστο, ένας πολιτικός να επικαλείται ως επιχείρημα ακαταλληλότητας το ότι το πρόσωπο που διορίστηκε πιστεύει στα θαύματα του αγίου Πορφυρίου!
Για τον άγιο Πορφύριο μαρτυρούνται από χιλιάδες ανθρώπους χιλιάδες θαύματα, αρκετά από τα οποία είναι όντως πρωτοφανή και πρωτάκουστα.
Το θαύμα που έγινε με τις 10 μοναχές της Μονής Τ. Προδρόμου Μακρινού στα Μέγαρα είναι επιβεβαιωμένο από έναν σημαντικό αριθμό ατόμων.
Και ερωτούμε τον κ. Μανιάτη: οι 10 μοναχές στις οποίες έγινε το θαύμα, προερχόμενες από μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες γυναικείες μονές της Ελλάδας, είχαν πάθει ομαδική παράκρουση;

Προσβάλλοντας την μνήμη του αγίου Πορφυρίου για πολιτικά συμφέροντα, ο κ. Μανιάτης προσβάλλει την θρησκευτική συνείδηση όλου του ελληνικού λαού, στην καρδιά του οποίου ο άγιος Πορφύριος είναι ο ένας από τους δύο κορυφαίους σύγχρονους αγίους του, μαζί με τον άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη.
Μην ξεχνάμε ότι ο άγιος Παΐσιος είχε πει για τον άγιο Πορφύριο ότι τέτοιοι άγιοι βγαίνουν μία φορά στα 300 χρόνια.
Για μία ακόμη φορά η ΔΗΣΥ δείχνει ένα αντιχριστιανικό πρόσωπο χειρότερο και από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από την στήριξη στην άθλια διάταξη για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, ένα μέλος της ΔΗΣΥ τολμά τώρα να ειρωνεύεται τον άγιο όλων των Ελλήνων.
Τον καλούμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την προσβολή αυτήν στην μνήμη του αγίου Πορφυρίου και να καθίσει να μάθει ποιος ήταν ο άγιος.
Να διαβάσει κάποιο από τα πολλά βιβλία που έχουν γραφεί αυτόν και τις μαρτυρίες χιλιάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολλών μεγάλων Ελλήνων επιστημόνων, για τα θαύματά του.

Πηγή: Βήμα Ορθοδοξίας
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
Anastasios68
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Anastasios68 »

Μανιάτης; Ποιος είναι ο κύριος Μανιάτης;
Κάποιος που γνωρίζουν ελάχιστοι και προσπαθεί εναγωνίως να τον μάθουν περισσότεροι.
Δεν νομίζω πως αν γίνει αυτό θα γίνει για την πολιτική ποιότητα του ανδρός!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Πέτρος
10

Δημοσίευση από Πέτρος »

Γιατί, μήπως ο άγιος Πορφύριος συρρίκνωσε το χρόνο;
Τα θαύματα γίνονται μόνο από τον Κύριο ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ των αγίων Του.
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Για όσους το έχουν ξεχάσει ή δεν το έζησαν, το ΠΑΣΟΚ προέρχεται από το χώρο της αριστεράς και έχει στις τάξεις του πολλά στελέχη που είναι άθρησκοι και κατά της Εκκλησίας. Στα πολλά χρόνια της παντοδυναμίας του ανέδειξε πολλά πολιτικά πρόσωπα, που έγιναν και υπουργοί, όπως ο κ. Μανιάτης, που πολέμησαν την Εκκλησία. Σήμερα όλοι αυτοί ασφυκτιούν μέσα στο μικρό χώρο που απέμεινε στο "Κίνημα Αλλαγής" και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δηλώσουν την παρουσία τους στοχεύοντας σε ένα κάποιο ακροατήριο ο καθένας. Προφανώς ο συγκεκριμένος απευθύνεται στους αντίχριστους.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Πέτρος
10

Δημοσίευση από Πέτρος »

Βρήκαν και κεφάλι πολεμιστή σκαλισμένο στους βράχους του πλανήτη Άρη!
Προφητικό το Hollywood!
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Ελληνική κυβερνοεπίθεση στα τουρκικά Channel 24TV και ISP Turk - Εκτός λειτουργίας 12.987 τουρκικά router και σέρβερ

Μετά την πρόσφατη επίθεση Τούρκων χάκερ σε ελληνικές ιστοσελίδες, δράση ανέλαβαν οι Anonymous Greece προκαλώντας ένα σφοδρό χτύπημα στην Τουρκία, «ισοπεδώνοντας» τηλεοπτικούς σταθμούς και ιστοσελίδες.

Οι Anonymous Greece σχεδίασαν και ετοίμασαν άμεσα την αντεπίθεσή τους, όπως αναφέρει «topontiki.gr». Κι αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικά ισχυρή, αφού κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous Greece, το οποίο ανήρτησε η λεγεώνα των χάκερ στον ιστότοπο medioum.com: «Anonymous Greece: Το κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24TV και 12.987 δρομολογητές της Cisco από την Τουρκία.

Χακαρίστηκαν 12.987 τουρκικά router και σέρβερ
Περισσότεροι από 12.987 τουρκικοί δρομολογητές και διακομιστές έχουν παραβιαστεί μέσω χάκινγκ. Όλα αυτά τα router και οι σέρβερ προέρχονται από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών ISP Turk Telecom. Ο λόγος που τα παραβιάσαμε είναι επειδή με όλους αυτούς τους server στην κατοχή μας, είμαστε σε θέση να επιτύχουμε μια σημαντική επίθεση στη δική σας χώρα με τα δικά σας IP. Όλοι οι σέρβερ και τα router σας ανήκουν σε εμάς και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για οποιαδήποτε επίθεση θέλουμε να ξεκινήσουμε.

Η επίθεση στο κορυφαίο τουρκικό κανάλι Channel 24 TV
Το δίκτυο και ο ιστότοπος της τουρκικής τηλεόρασης Channel 24 (www.yirmidort.tv) έχει δεχτεί τεράστια επίθεση στον κυβερνοχώρο τις τελευταίες 12 ώρες. Και μαντέψτε πού είναι το αστείο εδώ. Τα ριψοκίνδυνα τουρκικά router και σέρβερ επιτίθενται στο δικό σας τηλεοπτικό κανάλι.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”