Konstantinos έγραψε:Η ζήλια είναι αμαρτία,τι να κάνουμε, είμαι καρδιοκατακτητής... έχω πέραση στο γυναικείο πληθυσμό... ωστόσο παραμένω βράχος χωρίς να παρασύρομαι και να κομπαζω και να επαιρομαι για τις επιτυχίες μου
Είχες πέραση, τώρα έχεις εμένα.
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Konstantinos έγραψε:Η ζήλια είναι αμαρτία,τι να κάνουμε, είμαι καρδιοκατακτητής... έχω πέραση στο γυναικείο πληθυσμό... ωστόσο παραμένω βράχος χωρίς να παρασύρομαι και να κομπαζω και να επαιρομαι για τις επιτυχίες μου
Κωστάκη, άσε τις καρδιοκατακτήσεις γιατί τα ρητορικά κείμενα σε περιμένουν!!!Konstantinos έγραψε:Η ζήλια είναι αμαρτία,τι να κάνουμε, είμαι καρδιοκατακτητής... έχω πέραση στο γυναικείο πληθυσμό... ωστόσο παραμένω βράχος χωρίς να παρασύρομαι και να κομπαζω και να επαιρομαι για τις επιτυχίες μου
nickzark έγραψε:Χριστός Ανέστη. Καλησπέρα σε όλους. Ζηλιάριδες και μη
Υπομονή θέλειValerie έγραψε:Καλησπέρα Νίκο, συνηθισμένα αυτά στις μοιραίες γυναίκες, δεν βαριέσαι...
Έλα καλέ σιγά!Konstantinos έγραψε:Καλησπέρα σας!τι είναι τα ρητορικά;
Ούτε το εξώφυλλο δεν ξέρω![]()
Τέλος πάντων!πάλι καλά που δεν ζηλεύεις...(με οδηγείς στην κατάκριση είχες δεν είχες... και θα κοινωνήσω την Κυριακή)
Μοιραία γυναίκα δεν ξέρω! Μοιραίο νεανία ξέρω! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!!!Valerie έγραψε:Καλησπέρα Νίκο, συνηθισμένα αυτά στις μοιραίες γυναίκες, δεν βαριέσαι...