Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Γενικές συζητήσεις (ελεύθερος χώρος)
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Re: Γενικές συζητήσεις (ελεύθερος χώρος)
Πολύ ωραίο κ. Απόστολε!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Το ερχόμενο Σάββατο η Αθήνα θα ντυθεί με τα "ανήθικά" της "ρούχα" με την παρουσία των "διαμαντιών" βουλευτών μας...!!! Άκουσα ότι ο Δημήτρης Καμένος είπε "σε gay pride θα πάτε, σε κανένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία;". Κάπως έτσι τα είπε και συμφωνώ απόλυτα μαζί του! Η "δυτική" πλέον Αθήνα "χορεύει" στους ρυθμούς της "εκσυγχρονισμένης" Ευρώπη είτε αυτοί συνεπάγονται ανηθικότητα, είτε αμαρτία είτε, είτε, είτε.... Στον βωμό των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" θυσιάζουμε ΚΑΘΕ ίχνος ηθικής!!!! Κι εγώ λοιπόν στο σημείο αυτό λέω :.
ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!
Ο Θεός να με συγχωρέσει για το μικρό αυτό ξέσπασμα και να μας ελεεί ΟΛΟΥΣ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!
Ο Θεός να με συγχωρέσει για το μικρό αυτό ξέσπασμα και να μας ελεεί ΟΛΟΥΣ!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Το όμορφο θα είναι να κρατήσουμε τις αρχές..ήθη..έθιμα. Ενα παραπάνω γιατί είμαστε τουριστική χώρα, αν το θέσουμε κι έτσι
Αυτή η διαφορετικοτητα της Ελλάδας ελκυε τους δυτικούς. Κι ήταν τόσο διαφορετικά όμορφα φιλόξενη εν σχέση με άλλες χώρες, που κρατάν ακόμη τα ήθη..εθιμα κτλ
Αλλιώς τι να έρθουν εδώ οι τουρίστες. Εκτός απο τόσους άλλους προορισμούς αυτή η διαφορετικοτητα
ήταν που τους έκανε να ξαναγύριζαν
Αυτή η διαφορετικοτητα της Ελλάδας ελκυε τους δυτικούς. Κι ήταν τόσο διαφορετικά όμορφα φιλόξενη εν σχέση με άλλες χώρες, που κρατάν ακόμη τα ήθη..εθιμα κτλ
Αλλιώς τι να έρθουν εδώ οι τουρίστες. Εκτός απο τόσους άλλους προορισμούς αυτή η διαφορετικοτητα
ήταν που τους έκανε να ξαναγύριζαν

- Μάνος
- 7
Πέρσι ήτανε και κάτι Προτεστάντες ομοφυλόφιλοι και λέγανε ο Θεός είναι μαζί μας. Καταντήσαμε δυτικοί Προτεστάντες στην Ελλάδα, να ερμηνεύουμε το θέλημα του Θεού κατά το δοκούν και να δικαιολογούμε τις πλάνες και τις αμαρτίες μας.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Τι να πω, δεν ξέρω. Διανύουμε τους Έσχατους Καιρούς!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός απο ένα. Σιγουρα όχι να εκνευριζομαστε.
Γιατι; Γιατί αφηνόμαστε στο θελημα Του και έχουμε τη πίστη και την ελπίδα να μην διαβρωθεί πλήρως η χώρα
Προσευχή. Πίστη. Αγάπη. Με τους γύρω μας. Ισως ετσι καταλάβουν. Ο Θεος να δωσει μη φανε σκληρό χαστούκι για να γυρίσουν κοντα Του. Κι ούτε να τους αφήσει γιατι Τον άφησαν και να χαθεί η ψυχη τους
Εδω υποτίθεται πιστεύουμε και κάνουμε αγώνα και με φόβο Θεού είμαστε.Εύχομαι δύναμη μας για να συνεχίσουμε και καλή επιστροφή σ όσους έφυγαν απο την Αγκαλια Του.
Γιατι; Γιατί αφηνόμαστε στο θελημα Του και έχουμε τη πίστη και την ελπίδα να μην διαβρωθεί πλήρως η χώρα
Προσευχή. Πίστη. Αγάπη. Με τους γύρω μας. Ισως ετσι καταλάβουν. Ο Θεος να δωσει μη φανε σκληρό χαστούκι για να γυρίσουν κοντα Του. Κι ούτε να τους αφήσει γιατι Τον άφησαν και να χαθεί η ψυχη τους
Εδω υποτίθεται πιστεύουμε και κάνουμε αγώνα και με φόβο Θεού είμαστε.Εύχομαι δύναμη μας για να συνεχίσουμε και καλή επιστροφή σ όσους έφυγαν απο την Αγκαλια Του.

Το Θέλημα του Θεού περικλείει τους Νόμους και τα λόγια Του. Αν σ απασχολεί ενα θέμα υπο αυτό το πρίσμα ζητεις να μάθεις κι ευχεσε να σε φωτίσει τι να κανειςΜάνος έγραψε:Πέρσι ήτανε και κάτι Προτεστάντες ομοφυλόφιλοι και λέγανε ο Θεός είναι μαζί μας. Καταντήσαμε δυτικοί Προτεστάντες στην Ελλάδα, να ερμηνεύουμε το θέλημα του Θεού κατά το δοκούν και να δικαιολογούμε τις πλάνες και τις αμαρτίες μας.
Απο κει κι έπειτα οτιδήποτε ειναι εκτός Καινής Διαθηκης και λόγων απαιτείται επιστροφή με εξομολογηση

- Μάνος
- 7
Μιλάω για το Προτεσταντικό φρόνημα της πλειοψηφίας, σκέψου ότι δηλώνουμε Ορθόδοξοι κατά τη συντριπτική πλειοψηφία και εκκλησιάζεται το 2%.
Ας αρχίσουν με τη προσευχή Κύριε Ιησού Ελεησε Με
ήρεμα λεγοντας τη οπότε μπορούν. Κι εξομολογος. Αν και τον ζητανε οπως κι εμεις οι πιο πολλοί έπειτα απο καποιο γεγονός που μετανοιωσαμε.Οταν έπειτα θα "δουν" μια διαφορά θετική απο μόνοι θα πάνε Εκκλησια
Θα θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν Τοτε σ αυτή τη φάση κι έκτρωση που έκανα δε κάνεις.
Το να δηλώνεις Χ. Ο έστω είναι μιαν αρχή
Πως θα αρχίσουν με την ευχή ειναι το θέμα.
Αλλιώς πρέπει να έρθει ενας ακόμη Γέροντας Παισιος για να ξυπνήσουν με τα θαυματα του κι άλλοι
ήρεμα λεγοντας τη οπότε μπορούν. Κι εξομολογος. Αν και τον ζητανε οπως κι εμεις οι πιο πολλοί έπειτα απο καποιο γεγονός που μετανοιωσαμε.Οταν έπειτα θα "δουν" μια διαφορά θετική απο μόνοι θα πάνε Εκκλησια
Θα θέλουν συνεχώς να μαθαίνουν Τοτε σ αυτή τη φάση κι έκτρωση που έκανα δε κάνεις.
Το να δηλώνεις Χ. Ο έστω είναι μιαν αρχή
Πως θα αρχίσουν με την ευχή ειναι το θέμα.
Αλλιώς πρέπει να έρθει ενας ακόμη Γέροντας Παισιος για να ξυπνήσουν με τα θαυματα του κι άλλοι

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Μιλάτε γι' αυτούς που θα πάνε εκεί το Σάββατο;