Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Χρόνια Πολλά
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
Re: Χρόνια Πολλά
Υπέροχες οι ευχές . Ευχαριστω και πάλι και σε αυτό το τοπικ ( έτσι το λένε στο χωριό μου χαχαχα) κάθε καλό για όλους
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Στις δικές μου ευχές αναφέρεστε κυρ Νίκο;
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Πολλές και θερμές ευχαριστίες Αναστάση!Αναστάσιος έγραψε:Χρόνια πολλά κι ευλογημένα εν Χριστώ και από μένα σε όλους τους εορτάζοντες αδελφούς του φόρουμ μας! Χρόνια πολλά κύριε Νίκο διαχειριστά και κύριε Νίκο Ζαρκ! Χρόνια πολλά κι ευλογημένα εν Κυρίω αγαπητέ κύριε Αναστάσιε για τα γενέθλιά σας! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σάς έχει όλους πάντοτε στην Αγκαλιά Του, η Υπεραγία Θεοτόκος υπό την Σκέπη Της και ο Άγιος Νικόλαος αλλά και πάντες οι Άγιοι να πρεσβεύουν υπέρ υμών!!!

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Πολλές και ολόκαρδες ευχές για καλό Παράδεισο!Anastasios68 έγραψε:Πολλές και θερμές ευχαριστίες Αναστάση!Αναστάσιος έγραψε:Χρόνια πολλά κι ευλογημένα εν Χριστώ και από μένα σε όλους τους εορτάζοντες αδελφούς του φόρουμ μας! Χρόνια πολλά κύριε Νίκο διαχειριστά και κύριε Νίκο Ζαρκ! Χρόνια πολλά κι ευλογημένα εν Κυρίω αγαπητέ κύριε Αναστάσιε για τα γενέθλιά σας! Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σάς έχει όλους πάντοτε στην Αγκαλιά Του, η Υπεραγία Θεοτόκος υπό την Σκέπη Της και ο Άγιος Νικόλαος αλλά και πάντες οι Άγιοι να πρεσβεύουν υπέρ υμών!!!

«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- aposal
- 12
Καλόν αγώνα και καλό Παράδεισο για τους εορτάζοντες, αλλά και για όλα τα πρόσωπα που αυτοί αγαπούν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Χρόνια πολλά και από μένα στους αγαπητούς εορτάζοντες!!!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- nickzark
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές
η αληθεια ναι αλλα για να μην αδικησω κανεναν και γενικαΑναστάσιος έγραψε:Στις δικές μου ευχές αναφέρεστε κυρ Νίκο;
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Μάνο αδελφέ μας, χρόνια σου πολλά κι ευλογημένα εν Κυρίω! Η Γέννηση του Εμμανουήλ να σε φωτίζει για ό,τι κι αν κάνεις.
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Ευχαριστώ, επίσης αδελφέ μου! Ας εχουμε όλοι το φωτισμό του Κυρίου!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
ΑΜΗΝ!Μάνος έγραψε:Ευχαριστώ, επίσης αδελφέ μου! Ας εχουμε όλοι το φωτισμό του Κυρίου!
Είδες; Είμαι από τους λίγους που γνωρίζουν ότι οι Μανώληδες γιορτάζετε ανήμερα των Χριστουγέννων στη Λεβεντογέννα και όχι τη δεύτερη ημέρα όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.