Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Σας ευχαριστώ πολύ αδέλφια μου!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- aposal
- 12
Καλό Παράδεισο!Anastasios68 έγραψε:Καλημέρα σας αδέλφια, υπό τις πρεσβείες των Αγίων μας!
Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κοίμηση του πατρός μου Αντωνίου. Ως όφειλα, τελέστηκε νωρίτερα ιερό Τρισάγιο στη μνήμη του, στην ενορία μου. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- aposal
- 12
Καλησπέρα, επί της ευκαιρία...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 452 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα Αποστόλη μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Αιώνια μαζί με τον Κύριο να είναι ο πατέρας σας κ. Αναστάσιε! Καλησπέρα αδελφοί μου υπό των πρεσβειών των Αγίων μας!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Καλησπέρα!
Με τις πρεσβείες του Αγίου Ανθίμου του εν Χίο που εορτάζει σήμερα. Αγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών
Ο Άγιος Άνθιμος ευλαβειτο την Παναγία Βοήθεια

Με τις πρεσβείες του Αγίου Ανθίμου του εν Χίο που εορτάζει σήμερα. Αγιε του Θεού πρέσβευε υπέρ ημών
Ο Άγιος Άνθιμος ευλαβειτο την Παναγία Βοήθεια

- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Αμήν! Καληνύχτα σε όλη την αδελφότητα εν Χριστώ και καλό Σαββατοκύριακο αύριο!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Καληνύχτα σε όλους με τις πρεσβείες του Οσίου Ανθίμου! Ευχαριστώ Ελένη που μας το θύμισες!
Εδώ είναι μία ομιλία του Πανιερωτάτου (Ή Σεβασμιωτάτου όπως λέμε στην Ελλάδα, μικρή σημασία νομίζω έχει η προσφώνηση) Μητροπολίτου Μόρφου για τον Όσιο Νικηφόρο το Λεπρό, υποτακτικό του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω και γέροντα, του Οσίου στις συνειδήσεις μας, του π. Ευμενίου Σαριδάκη, που ήταν ένας από τους πολλούς Οσίους και Αγίους της εποχή μας, που γνώρισε ο Πανιερώτατος. Και ο Όσιος Νικηφόρος και ο π. Ευμένιος είχαν καταγωγή από την Κρήτη. Και οι 3 λεπροί, μία ακόμα μαρτυρική αρρώστια.
Εδώ είναι μία ομιλία του Πανιερωτάτου (Ή Σεβασμιωτάτου όπως λέμε στην Ελλάδα, μικρή σημασία νομίζω έχει η προσφώνηση) Μητροπολίτου Μόρφου για τον Όσιο Νικηφόρο το Λεπρό, υποτακτικό του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω και γέροντα, του Οσίου στις συνειδήσεις μας, του π. Ευμενίου Σαριδάκη, που ήταν ένας από τους πολλούς Οσίους και Αγίους της εποχή μας, που γνώρισε ο Πανιερώτατος. Και ο Όσιος Νικηφόρος και ο π. Ευμένιος είχαν καταγωγή από την Κρήτη. Και οι 3 λεπροί, μία ακόμα μαρτυρική αρρώστια.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- aposal
- 12
Καληνύχτα σε όλους μας και καλό ΣΚ!