Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η ΥΠΑΚΟΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Πνευματικά θέματα της Ορθόδοξης πίστης μας - Spiritual subjects of our Orthodox faith.

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Φοιτητής
12

Re: Η ΥΠΑΚΟΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση από Φοιτητής »

Φαίνεται ξεφεύγει απο τις λέξεις αυτό που θέλω να πω. :)

Αυτό όμως που στην πραγματικότητα σου λέω, το έχεις ζήσει και εσύ όταν ύστερα απο υπακοή κοινώνησες. Η άλλες φορές που έννοιωσες ωφελημένη και βοηθημένη με τον έναν η τον άλλον τρόπο. Η ίσως κάποιες φορές που πίσω απο γεγονότα της ζωής σου / καθημερινότητα ξεπρόβαλε κάποιο νόημα - μάθημα.

Κάπως έτσι το εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Μαρίνα
12

Re: Η ΥΠΑΚΟΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Φοιτητής έγραψε:Φαίνεται ξεφεύγει απο τις λέξεις αυτό που θέλω να πω. :)

Αυτό όμως που στην πραγματικότητα σου λέω, το έχεις ζήσει και εσύ όταν ύστερα απο υπακοή κοινώνησες. Η άλλες φορές που έννοιωσες ωφελημένη και βοηθημένη με τον έναν η τον άλλον τρόπο. Η ίσως κάποιες φορές που πίσω απο γεγονότα της ζωής σου / καθημερινότητα ξεπρόβαλε κάποιο νόημα - μάθημα.

Κάπως έτσι το εννοώ.
το έχω πει πολλες μα πολλές φορές. Μου είναι αδύνατον να μιλήσω για Εκείνον γιατι δεν βρίσκω λέξεις. Χαίρομαι που βλέπω και άλλον έναν πάσχοντα!!!!

κατάλαβα τώρα τι εννοείς.
Τον πανεύφημον Μάρτυν Χριστού Γεώργιον, Ιωαννίνων το κλέος και πολιούχον στερρόν, άσμασιν εγκωμίων άνευφημήσωμεν ότι ένήθλησε λαμπρώς, και κατήνεγκεν έχθρόν, του Πνεύματος τη δυνάμει και νυν άπαύστως πρεσβεύει, υπέρ των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα - Spriritual Messages”