Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ανέλαβε στις αρχές του χρόνου την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα Χριστιανικό αντίπαλο δέος του facebook το churchbook.eu (ή churchbook.gr). Η προσπάθεια αυτή χτυπήθηκε καίρια από Τούρκους hackers με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας περίπου 6 μήνες.
Τώρα λειτουργεί κανονικά κι όποιος επιθυμεί μπορεί να γραφτεί. Έχει ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Όσο για τη χρηστικότητά του θα δούμε, όταν αποκτήσει αρκετούς χρήστες.
http://churchbook.eu
Με το καλό και σιδεροκέφαλοι. Κάθε Χριστιανική πρωτοβουλία στο Internet είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
To churchbook της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Captain Yiannis
- 12
- Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές
Re: To churchbook της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου.
Το πρόβλημα είναι ότι ζητούν πολλά προσωπικά στοιχεία , το οποίο είναι ανασταλτικό κατά την γνώμη μου.Νίκος έγραψε:Η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου ανέλαβε στις αρχές του χρόνου την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα Χριστιανικό αντίπαλο δέος του facebook το churchbook.eu (ή churchbook.gr). Η προσπάθεια αυτή χτυπήθηκε καίρια από Τούρκους hackers με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας περίπου 6 μήνες.
Τώρα λειτουργεί κανονικά κι όποιος επιθυμεί μπορεί να γραφτεί. Έχει ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Όσο για τη χρηστικότητά του θα δούμε, όταν αποκτήσει αρκετούς χρήστες.
http://churchbook.eu
Με το καλό και σιδεροκέφαλοι. Κάθε Χριστιανική πρωτοβουλία στο Internet είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Έχουμε καμία πληροφορία γιά το πως πάει;

- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
Καπετάνιε, δυστυχώς ο ελεύθερος χρόνος μου έχει ελαχιστοποιηθεί και δεν προλαβαίνω να το επισκέπτομαι πια, έτσι δεν γνωρίζω τίποτε σχετικό.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Εγώ, ως Κορίνθια, ξέρω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη επιφύλαξη του κόσμου απέναντι στη σελίδα αυτή, κι ένας λόγος είναι και αυτός που ανέφερε ο καπετάνιος