Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΓΕΛΜΑ
Όλη η Αγία Γραφή έχει γραφτεί από τον Θεό διά Πνεύματος Αγίου.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Το να θαυμάζει κανείς τους κόπους των Αγίων είναι καλό.Το να ζηλεύει να τους μιμηθεί είναι σωτήριο. Αλλά το να θέλει δια μιας να τους μιμηθεί είναι παράλογο και ακατόρθωτο.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Μια άριστη πνευματική αλφάβητος για όλους, έχει ως εξής:
Α: Υπακοή Ν: Ταλαιπωρία
Β: Νηστεία Ξ: Εξουθένωση
Γ: Σάκκος Ο: Συντριβή
Δ: Σπόδος Π: Αμνησικακία
Ε: Δάκρυα Ρ: Συναδελφία
Ζ: Εξομολόγηση Σ: Ηπιότης
Η: Σιωπή Τ: Πίστη απλή και απερίεργος
Θ: Ταπείνωση Υ: Αμεριμνία κόσμου
Ι: Αγρυπνία Φ: Μίσος άμισον γονέων
Κ: Ανδρεία Χ: Απροσπάθεια
Λ: Ψύχος Ψ: Απλότης συν ακακία
Μ: Κόπος Ω: Εκούσιος ευτέλεια
Α: Υπακοή Ν: Ταλαιπωρία
Β: Νηστεία Ξ: Εξουθένωση
Γ: Σάκκος Ο: Συντριβή
Δ: Σπόδος Π: Αμνησικακία
Ε: Δάκρυα Ρ: Συναδελφία
Ζ: Εξομολόγηση Σ: Ηπιότης
Η: Σιωπή Τ: Πίστη απλή και απερίεργος
Θ: Ταπείνωση Υ: Αμεριμνία κόσμου
Ι: Αγρυπνία Φ: Μίσος άμισον γονέων
Κ: Ανδρεία Χ: Απροσπάθεια
Λ: Ψύχος Ψ: Απλότης συν ακακία
Μ: Κόπος Ω: Εκούσιος ευτέλεια
Ο Κυριος μας καλει να μιμηθουμε τη ζωη Του και να ακολουθησουμε το παραδειγμα Του,αν ποθουμε πραγματικα το φως το αληθινο και θελουμε να λυτρωθουμε από την ψυχικη τυφλωση και το πνευματικο σκοταδι.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
Δαμάζουμε με τη νηστεία τη σάρκα μας, που είναι το υποζύγιο της ψυχής μας για να βαδίσουμε με ασφάλεια προς την Άνω Ιερουσαλήμ. (Ιερός Αυγουστίνος)
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Μεγαλος, αληθινα και σοφος, είναι εκεινος που δεν καταδιωκει τις τιμες και τις δοξες των σπουδαιων θεσεων.
Οσοι, στον κοσμο αυτό, θελησαν να βαδισουν στα ιχνη του Χριστου, δοκιμασαν πολλες και μεγαλες και σκληρες θλιψεις.
Όταν οι πειρασμοι μας προσβαλλουν, μακρια από εμας η απελπισια. Θερμη, πολύ θερμη ας γινει η προσευχη μας, και ο Θεος θα μας βοηθησει.
- Captain Yiannis
- 12
- Έλαβε ευχαριστία: 2 φορές
Όλη η Αγία Γραφή έχει γραφτεί από ανθρώπους εν Πνεύματι Αγίω!!!ΦΩΤΗΣ έγραψε:Όλη η Αγία Γραφή έχει γραφτεί από τον Θεό διά Πνεύματος Αγίου.

- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 366 φορές
Συμφωνώ Κάπταιν, αλλά προτιμώ να μη διορθώνω το Φώτη για θεολογικές ...παρατυπίεςCaptain Yiannis έγραψε:Όλη η Αγία Γραφή έχει γραφτεί από ανθρώπους εν Πνεύματι Αγίω!!!ΦΩΤΗΣ έγραψε:Όλη η Αγία Γραφή έχει γραφτεί από τον Θεό διά Πνεύματος Αγίου.

ΦΩΤΗΣ έγραψε:Όταν οι πειρασμοι μας προσβαλλουν,μακρια από εμας η απελπισια.Θερμη,πολύ θερμη ας γινει η προσευχη μας,και ο Θεος θα μας βοηθησει.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.