ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Με όλα συμβαίνουν γύρω μας, είναι καιρός πλέον να στραφούμε προς τον Δημιουργό μας και να ζητήσουμε το έλεος Του, ώστε η νέα μας χρονιά να είναι χρονιά Μετανοίας, Σωτηρίας και Ελπίδας.
Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σ΄ όλους, τους αγαπημένους αναγνώστες της Ορθοδοξίας, αλλά και στον καθένα σας ξεχωριστά
Χρόνια Πολλά γεμάτα από Ευλογία, Υγεία και Χαρά! Με αγάπη Φώτης.
[youtube]ESnFsbGLhAA[/youtube]
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
- aposal
- 12
Re: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Εύχομαι το 2013 να είναι μία χρονιά που ΟΛΟΙ μας θα διαγνώσουμε το πόσο λάθος κινούμαστε και θα επιλέξουμε άλλη οδό, αυτήν που θα μας οδηγήσει στον Κύριο! Μπορεί η οδός αυτή να είναι πιο στενή, πιο μακριά και να έχει πολλές στροφές (the long and winding road), αλλά είναι η μόνη που θα μας κάνει ευτυχείς τόσο εμάς, όσο και τους άλλους γύρω μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Καλη Χρονια και Ευλογημενη ευχομαι σ ολους σας, αν και ειμαι 15 μερες αργοπορημενη....
Τον πανεύφημον Μάρτυν Χριστού Γεώργιον, Ιωαννίνων το κλέος και πολιούχον στερρόν, άσμασιν εγκωμίων άνευφημήσωμεν ότι ένήθλησε λαμπρώς, και κατήνεγκεν έχθρόν, του Πνεύματος τη δυνάμει και νυν άπαύστως πρεσβεύει, υπέρ των ψυχών ημών.
και εγώ εδώ....καλή χρονια σε όλους.Μαρίνα έγραψε:Καλη Χρονια και Ευλογημενη ευχομαι σ ολους σας, αν και ειμαι 15 μερες αργοπορημενη-ος....
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
- aposal
- 12
Ευτυχώς που μας θυμηθήκατε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Ευλόγησον.aposal έγραψε:Ευτυχώς που μας θυμηθήκατε!
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"